BallinaLista e Dëshirave (0)Llogaria ImeShportaBlej
£ $

Maska Kirurgjikale

Maska kirurgjikale tri shtresore të kualitetit të larte, me filter origjinal për mbrojtje prej bakterieve dhe viruseve me kapacitet të mbrojtjes mbi 98%. 

 

Nuk ka produkte në ketë kategori.