BallinaLista e Dëshirave (0)Llogaria ImeShportaBlej
£ $

Bli një Çertifikatë Dhuratë

Kjo çertifikatë dhuratë do të dërgohet me e-mail pasi porosia juaj të jetë paguar.

* Emri i Marrësit:
* Email i Marrësit:
* Emri Juaj:
* Email Juaj:
* Tema e Çertifikatë Dhuratës:


Mesazhi:
(Optional)
* Shumë:
(Duhet të jetë ndërmjet 1.00€ dhe 1,000.00€)
Unë e kuptoj që çertifikatë dhuratat janë të pakthyeshme.