BallinaLista e Dëshirave (0)Llogaria ImeShportaBlej
£ $

FNW Now

        Kategoriat e produkteve të cilën klientet tanë më së shumti preferojnë janë veshjet të ndryshme me shumicë, artikujt promocional nga industria e tekstilit si Maica (Bluza), Duksa etj. me llogo të qëndisur ose të shtypur me ngjyrë. Uniformat e punëtorëve dhe amblema të ndryshme të qëndisura. Ne gjithmone befasojmë klientët tane me dizajnet dhe modelet më të mira të produkteve të cilët ofrojmë.

            Për momentin prodhojmë 80% të Uniformave të sigurimit në Kosovë, 30% të uniformave të punës, 50% të materialeve promocionale kryesisht per kompania te mesme dhe të mëdhaja dhe institucionet Ushtarake. Ne poashtu prodhojme pjesë të uniformave ushtarake per KFOR-in Gjerman, Austriak, Sllovenise dhe Italian dhe FSK (Forca e Sigurisë së Kosovës), poashtu prodhojmë uniforma shkollore për gjashtë shkolla.