BallinaLista e Dëshirave (0)Llogaria ImeShportaBlej
£ $

Ruajtja e privatësisë

 

Mbrojtja e privatësisë

fnwshop.com është përgjegjëse për të gjitha informatat tuaja personale që ju na siguroni.

Ne si fnwshop.com zotohemi për të mbrojtur privatësinë e klientëve tonë. Ne mbledhim vetëm informacionet e domosdoshme të klientëve/shfrytëzuesve dhe të dhënat e nevojshme për afarizëm të cilat janë në përputhje me shprehitë e mira të afarizmit profesional.

Të gjitha informatat që janë në dispozicion në faqën tonë mund të përdoren vetëm për qëllime informuese dhe promovuese të produkteve dhe shërbimeve nga fnwshop.com.

Poashtu historia e blerjeve tuaja do të mbahet konfidenciale prej firmës sonë.