BallinaLista e Dëshirave (0)Llogaria ImeShportaBlej
£ $

Rreth nesh

Fashion Network Industries (FNW) është ndërmarrje prodhuese tregëtare e themeluar në vitin 2002.


FNW vepron në katër sektorë të tekstilit:

- Prodhim i Uniformave dhe shenjave Ushtarako-Policore
- Prodhim i artikujve të tekstilit, qëndisjeve kompjuterike dhe shtyp në textil sipas porosisë
- Prodhim dhe shitje me shumicë të veshjeve sportive të brendeve tona si: FASHION NETWORK dhe ULTIMATE STAR
- Prodhim i Uniformave shkollore sipas porosisë

• Referencat:

- Forcat e Sigurisë së Kosovës, Policia e Kosovës, CPI (Policia Civile Internacionale), Policia Internacionale Amerikane, Ambasada Amerikane në Prishtinë, Njësia e Mbrojtjës së Afërt Amerikane, KFOR-i Gjerman, KFOR-i Italian, Carabinierët Italian, Xhandermeria Franqeze, KFOR-i Turk etj.


- FNW poashtu bën prodhimin e artikujve promocional dhe uniformave për shumë biznese në Kosovë dhe më gjërë.

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi të pranishëm në tregun ndërkombëtar dhe të rrisim prodhimin dhe punësimin në Kosovë

Misioni

Misioni i FNW-së është që konsumatorët të jenë të kënaqur 100% me shërbimet tona dhe çmimet e ofruara të jenë konform vlerës reale të produkteve tona.