BallinaLista e Dëshirave (0)Llogaria ImeShportaBlej
£ $

Program Bashkëpunëtori

N.P.T. " FNW " programi i bashkëpunëtorëve është falas dhe u lejon anëtarëve të kenë të ardhura duke vendosur links në faqet e internetit ku ata reklamojnë N.P.T. " FNW " ose produkte të caktuara. Të gjitha shitjet që behen duke zgjedhur ato linke, sjellin bonus për bashkëpunëtorin . Bonus bazë tani për tani është 1%.

Për më shumë informacion vizitoni faqen pytje-pergjigjeve (FAQ) ose lexoni kushtet e marreveshjes te bashkëpunëtorëve.